Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Alanında uzman ve sertifikalı bulakçılarımızın katkıları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Uzman personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir alışverişe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet kucakin tercih edilir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Genel amacı insanoğluın binayı ziyan gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum aldatmaır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın kolayca açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Grup strüktürsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Antrparantez Yangın çıkış kapısı istanbul geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet davranışlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page